2014-09-25-nieuwe-look_BergensesteenwegSINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) hebben grootse plannen om de Bergensesteenweg opnieuw leefbaar te maken. De plannen worden op donderdag 9 oktober 2014 voorgesteld in Zonnig Leven.

De plannen beogen een verhoging van de doorstroming, een scheiding van het doorgaand en lokale verkeer, het veiliger maken van de kruispunten, een betere bescherming van het openbaar vervoer en zwakke weggebruikers en een vlottere bereikbaarheid van woningen en handelszaken.

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw nodigt u graag uit op donderdag 9 oktober voor de presentatie, gevolgd door een bezoek aan de tentoonstelling. De plannen liggen ter inzage en de projectingenieurs van AWV beantwoorden graag uw vragen.
Vanaf 16 uur start om het uur (tot en met 20 uur) telkens een presentatie waarna u een bezoek kan brengen aan de tentoonstellingsruimte.
Wijziging locatie: – De infovergadering vindt niet plaats in het Wildersportcomplex maar in het Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

%d bloggers liken dit: