2014-10-07-bibweekiedereenbibliothecarisSINT-PIETERS-LEEUW: – Dit jaar gaat de bibliotheekweek door van zaterdag 11 tot zondag 19 oktober 2014. Het thema is ‘Iedereen bibliothecaris’ en ook deze keer heeft de bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw een goed gevuld programma.

· Zondag 12 oktober: verwendag van 9.30 tot 12.30u in de hoofdbib met poppentheater om 10u (volzet).

Een jaarlijkse traditie, maar nog steeds gesmaakt, is onze verwendag. Schuif mee aan tafel in de leeszaal op zondag tussen 9.30 en 12.30u voor een hapje en een drankje. Kinderen kunnen ondertussen genieten van het poppenspel “Knor”, maar deze voorstelling is VOLZET, de inschrijvingen zijn afgesloten.

· Maandag 13 oktober om 19.30u in de hoofdbib: start de Leeuwse leeskring
Wil je graag leeservaringen delen met anderen? Dan is de leeskring iets voor jou! Het uitgebreide programma vind je hier.

Geniet je ook zo van boeken? Hou je van verschillende
genres? Wil je graag leeservaringen delen met anderen?
Heb je zin in geanimeerde gesprekken over boeken?
Wees dan 13 oktober 2014 op post!
De samenkomsten vinden plaats in de leeszaal van de hoofdbibliotheek, telkens om 19u30, opnieuw onder begeleiding van Griet Desmet.

· Vrijdag 17 oktober: start van de Leeskring voor anderstaligen
van 9.30 tot 11.30 uur in de hoofdbib.
De leeskring voor anderstaligen is er voor iedereen die Nederlands wilt leren en graag leest. Alle praktische informatie over onze leeskring voor anderstaligen vind je hier.

2014-10-07-verhalen-uit-groote-oorlog· Zondag 19 oktober om 10.30u in de hoofdbib: Verhalen uit ‘De Groote Oorlog in Vlaams-Brabant’

Een oorlog wordt pas echt tastbaar en herkenbaar in de alledaagse verhalen van de mensen, slachtoffers en overlevenden. Verteller Rien Van Meensel houdt zo de herinnering aan de ‘Groote Oorlog in Vlaams-Brabant’ levendig. Meer info vind je hier.

Voor dit vertelmoment is reserveren verplicht, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer informatie, vragen of suggesties:
Hoofdbibliotheek – Rink 2 te Sint-Pieters-Leeuw
02 371 22 64 – bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be – http://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be

%d bloggers liken dit: