SINT-PIETERS-LEEUW: – De Ouderraad Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw start met een crowdfunding actie voor de realisatie van een afdak op de speelplaats van de kleuters en eerste graad.
2017-10-09-crowdfunding_01
2017-06-08-Don-Bosco_SPL_school-blokBDe kleuterschool van Don Bosco in Sint-Pieters-Leeuw werd vorig jaar getroffen door het noodweer, dat eveneens een groot deel van de gemeente onder water zette. Op het eerste zicht leek de schade goed mee te vallen. Dankzij de leerkrachten, vele ouders, buren en sympathisanten waren de klassen weer snel in orde. Maar later bleek de schade groter dan verwacht en werd een schoolgebouw en het overdekte gedeelte van de speelplaats onbegaanbaar verklaard.

Ouderraad Don Bosco: “De herfst is in het land en daar hoort veel regen en wind bij. Jammer genoeg kunnen onze kleuters en eerste graad niet schuilen of spelen zonder met moddervoeten naar huis te gaan. Momenteel brengen de kinderen veel speeltijden door in de klas maar frisse lucht heeft iedereen nodig. Daarom hebben we u steun(ouders, grootouders, buren, vrienden, bedrijven…) nodig.
Wij starten daarom met een crowdfunding. Met jullie steun proberen we te zorgen voor een afdak en wat opknapwerken aan de tuin. Elke euro telt! Surf naar https://www.worldofcrowdfunding.com/help-jij-onze-school-terug-opbouwen voor verder informatie! Alvast bedankt!

Als de ouderraad 7.500€ kan inzamelen, kunnen ze een afdak bouwen zodat de kinderen beschutting hebben voor de regen.
Met nog 6.000€ extra kunnen ze de tuin waar eerste graad nu in moet spelen, voorzien van een omheining zodat ze de straat niet op kunnen lopen.
Met nog eens 10.000€ extra kunnen ze een gedeelte van de tuin verharden; nu is dit soms een echte modderpoel.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder