RUISBROEK: – De Karel Gilsonstraat kreeg deze voormiddag twee onderlagen asfalt van aan de kerk tot de P. Destrykerlaan.
Hiermee zijn de ingrijpendste wegwerkzaamheden voor de rioleringswerken achter de rug in het eerste deel van de K. Gilsonstraat. Al zijn de werken hiermee nog niet gedaan.
2017-03-17-asfaltering_onderlaag_Karel-Gilsonstraat (4)
De toplaag wordt in een latere fase in één stuk aangebracht van de Kerk tot de Wandelingstraat. Hierdoor is het nieuwe wegdek dat vandaag aangebracht werd 3 cm lager dan de aansluiting met de boordstenen.
Ter hoogte van de huizen – waar schade werd vastgesteld aan de voorgevel – zullen de ontbrekende wegenwerken in een latere fase uitgevoerd worden.

Bart Keymolen, schepen voor Openbare Werken:”De voetpaden zullen reeds vanaf maandag aangelegd worden. De aannemer zal de klus klaren met drie ploegen !
De bedoeling is, om tegen het paasverlof de meeste hinder af te ronden .”

Deze diashow vereist JavaScript.

2016-10-05-nieuwe-rioleringsbuis_karel-gilsonstraat_ruisbroek-08
archieffoto 05/10/16

Vanaf maandag 20 maart 2017 start de volgende fase in de Karel Gilsonstraat en Fabriekstraat (vanaf de Philippe Destrykerlaan tot de Wandelingstraat).
Vanaf 27 maart zal opnieuw gegraven worden om een nieuwe riool aan te leggen. De werfzone zal een tiental meter per dag opschuiven.
Mits gunstige weersomstandigheden zal deze fase midden juli 2017 klaar zijn.

Zie ook ons artikel van 05/10/16 – Eerste stuk nieuwe rioleringsbuis geplaatst in Karel Gilsonstraat

%d bloggers liken dit: