VLEZENBEEK: – Wegens vergroting van de parking aan het revalidatieziekenhuis Inkendaal te Vlezenbeek zouden 30 meter paasbloemen die 10 jaar geleden door de Leeuwse Cultuurraad aangeplant werden vernietigd worden.
2017-03-17-paasbloemen-herplant_01
Hubert Avaux, voorzitter Leeuwse Cultuurraad:” We werden verwittigd over de grondwerken die gaan plaats vinden om de parking uit te breiden. Om de bloemen niet  verloren te laten gaan hebben we ze vandaag verhuisd van de parking Inkendaal naar de Rooselaerstraat en het rondpunt van de Galgstraat en de Lotstraat.

Deze diashow vereist JavaScript.


Jaarlijks plant de cultuurraad eind oktober enkele duizenden Narcissen of in de volksmond paasbloemen op gemeentelijk openbaar domein. Zo zorgen ze ervoor dat Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten er elke lente fraaier uitziet met een goudgele betoverende bloemenpracht en wordt een 20 jaar oude traditie levendig gehouden.

%d bloggers liken dit: