RSS

Leeuwse Cultuurraad redt paasbloemen

17 Mrt

VLEZENBEEK: – Wegens vergroting van de parking aan het revalidatieziekenhuis Inkendaal te Vlezenbeek zouden 30 meter paasbloemen die 10 jaar geleden door de Leeuwse Cultuurraad aangeplant werden vernietigd worden.
2017-03-17-paasbloemen-herplant_01
Hubert Avaux, voorzitter Leeuwse Cultuurraad:” We werden verwittigd over de grondwerken die gaan plaats vinden om de parking uit te breiden. Om de bloemen niet  verloren te laten gaan hebben we ze vandaag verhuisd van de parking Inkendaal naar de Rooselaerstraat en het rondpunt van de Galgstraat en de Lotstraat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Jaarlijks plant de cultuurraad eind oktober enkele duizenden Narcissen of in de volksmond paasbloemen op gemeentelijk openbaar domein. Zo zorgen ze ervoor dat Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten er elke lente fraaier uitziet met een goudgele betoverende bloemenpracht en wordt een 20 jaar oude traditie levendig gehouden.

 
Reacties staat uit voor Leeuwse Cultuurraad redt paasbloemen

Geplaatst door op maart 17, 2017 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: