RSS

Ave Maria basisschool doet mee aan nationale pyjama-dag voor Bednet

17 Mrt

VLEZENBEEK: – Ook de leerlingen en leerkrachten van de Ave Maria basisschool uit Vlezenbeek deden vandaag mee met de “nationale pyjama-dag” van Bednet om hun solidariteit te tonen met zieke kinderen die langdurig afwezig zijn.


Bednet verbindt zieke kinderen live via internet met zijn of haar eigen klas: de klas ziet de Bednetter op het computerscherm achteraan in de klas. Via een camera die het kind van thuis kan besturen kan het kind de lessen volgen en/of met zijn klasgenoten praten.
Meer info: www.bednet.be

 
Reacties staat uit voor Ave Maria basisschool doet mee aan nationale pyjama-dag voor Bednet

Geplaatst door op maart 17, 2017 in actualiteit, kinderen, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, Vlezenbeek

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: