ZUUN: – Vandaag organiseert Bednet een nationale pyjama-dag om solidariteit te tonen met kinderen die langdurig afwezig zijn en om scholen bewust te maken over het bestaan van hun gratis dienstverlening.
De leerlingen van Sint-Lutgardis Zuun hebben vandaag vrijaf omwille van een pedagogische studiedag, maar het schoolteam zelf steunde de actie door in pyjama naar de studiedag te gaan.
2017-03-17-pedagogische-studiedag-nationalepyjamadag
Internetonderwijs
Als kinderen getroffen worden door een serieuze ziekte, zoals kanker, is er een reële kans dat ze langere tijd afwezig zijn op school. Dit betekent dat ze niet alleen lessen missen, maar ook hun vriendjes langere tijd niet kunnen zien. Bednet heeft een oplossing voor deze kinderen en de school. Deze organisaties stellen immers gratis technologie ter beschikking die de zieke kinderen live verbindt met hun klas.
Meer info: www.bednet.be

%d bloggers liken dit: