2016-02-07-inschrijven-scholen-S-P-LSINT-PIETERS-LEEUW: – U hebt een kind dat geboren is in 2014 en dat volgend schooljaar (2016-2017) voor het eerst naar school mag?
Aanmelden: van 8 februari 2016 (08:00) tot en met 26 februari 2016 (20:00) surf naar http://aanmelden.sint-pieters-leeuw.be
Deze website geeft u informatie over de inschrijvingsprocedure voor kleuter- en lagere scholen.

Ook kinderen geboren in 2014 die pas effectief starten op 1 september 2017 moeten nu al inschrijven!

In Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw werken alle scholen over de netten heen met een gemeenschappelijke aanmeldings- en inschrijvingsprocedure. De kinderen worden eerst aangemeld en daarna pas ingeschreven.

Eerst aanmelden, dan inschrijven!
De scholen werken met een systeem van elektronische aanmeldingen.
Aanmelden gebeurt via de website: http://aanmelden.sint-pieters-leeuw.be

1. Indien u uw kind niet aanmeldt, kan u uw kind pas inschrijven tijdens de vrije inschrijvingsperiode die start op 2 mei 2016. De plaatsen zijn dan echter beperkt. Het grootste deel van de plaatsen zal al ingenomen zijn door kinderen die wel via de website werden aangemeld.
2. Als er te weinig plaatsen zijn in een school of klasgroep, wordt uw kind gerangschikt op basis van de afstand thuis-school.
3. Uw kind kan voor meerdere scholen aangemeld worden, ook in de andere gemeenten. Dit verhoogt de kansen op een plaats in een school van uw voorkeur.
U krijgt dan een ticket waarmee u kan inschrijven in een school.

%d bloggers liken dit: