DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW: – Vanmiddag gebeurde door vier personen een kledingsdiefstal in de JBC aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw.

De vier dieven namen heel wat kledij uit de rekken van de winkel en liepen er snel mee naar buiten waardoor het alarm in werking trad.

Commissaris Christian Steens: ‘De politie van Sint-Pieters-Leeuw alarmeerde meteen de korpsen in de omgeving en verspreidde een BIN-bericht.
De collega’s van Halle troffen de geseinde Alfa Romeo met Franse nummerplaat aan op de Brusselsesteenweg ter hoogte van een carwash. Ter plaatse konden ze twee manspersonen en één vrouw van Roemeense afkomst arresteren. Een vierde persoon kon vluchten in de velden. De helikopter van de luchteenheid van de Federale Politie (RAGO) die in de buurt was kwam bijstand geven evenals een patrouille met speurhond maar de vierde persoon is nog steeds spoorloos.
In de koffer van de Alfa Romeo werd verschillende kledij aangetroffen die mogelijk afkomstig is van winkeldiefstallen
.’ Het onderzoek is nog volop bezig.

UPDATE 4/10/2014:
De drie Roemeense winkeldieven zijn weer op vrije voeten. Het gaat om een jongen en meisje van 15 jaar, en een man van 31 jaar. Het drietal werd niet ter beschikking gesteld van het parket maar werd wel geïdentificeerd.

1 comment

  1. Goed en snel optreden van onze politie, nu maar afwachten of de Rechter deze mensen opsluit of…. zoals wel vaker gebeurt lopen ze de volgende dag vrij en terug op straat?

    Groet – Cheron

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: