SINT-PIETERS-LEEUW: Wegens de tijdelijke sluiting, om veiligheidsredenen, van de sporthal Wildersportcomplex (Zuun) zochten Volleybalclub Zuun en De Leeuwse Turnkring naar tijdelijke oplossingen om hun trainingen en wedstrijden ergens anders te laten doorgaan.
Vandaag, één week na de sluiting hebben ze dankzij de medewerking van verschillende Leeuwse sportclubs een tijdelijke oplossing gevonden.
2014-09-30-Wildersportcomplex 2014-09-30-Wildersportcomplex-barst-spant_01

VC Zuun - logoVC Zuun voorzitter, Patrick Van Onsem:
Wij zijn nu een week verder en we hebben met het bestuur heel wat werk gehad om een schema op te maken waarin alle ploegen tot hun recht komen.De ploegen trainen nu in verschillende zalen.
Hieronder een overzichtje :
Dames 1 traint 1x in het Heilig Hartcollege in Halle en 1x in de kleine zaal in Ruisbroek
Dames 2 traint 2x in het Heilig Hartcollege in Halle
Dames 3 traint 1x in de zaal van Erasmus in Anderlecht en 1x in H.Hartcollege
Dames 4 traint 1x in Erasmus en 1x in de grote zaal te Ruisbroek
Heren 1 traint 1x in EVC Vilvoorde en 1x in kleine zaal te Ruisbroek
Heren 2 traint in de kleine zaal in Ruisbroek
De jeugdploegen zijn ook verdeeld over deze zalen (behalve EVC) en voorlopig zullen de allerkleinsten maar 1x trainen i.p.v. 2x per week

We hebben vorige week te samen gezeten met zowel de sportdienst als daarna met Ruisbroek 84 en hebben al onze wedstrijden kunnen plaatsen in de Sporthal van Ruisbroek . Bij de jeugdploegen veranderen soms de aanvangsuren, maar bij de seniorploegen zal enkel de wedstrijden van zaterdag een half uur verlaten (t.t.z. 20u 30 hoofdmatch)‘.

Leeuwse-Turnkring_logoTechnisch voorzitter Leeuwse Turnkring, Natasja De Tobel:
Wij hebben donderdagavond onmiddellijk contact opgenomen met bevriende verenigingen nl. vzw Gympie en St-Veronusturnkring Lembeek. Daarnaast zijn we via Mieke Dedobbeleer in contact gekomen met het Sint-Niklaas-Instituut. Deze mensen zijn zeer snel samengekomen en hebben na overleg binnen de beheerraad voor een gunstige samenwerking gestemd. SNI biedt ons een volledige samenwerking op alle lesdagen en lesuren die wij normaal geven. Daarnaast kunnen onze demogroepen terecht bij vzw. Gympie en St-Veronusturnkring te Lembeek. De gemeentelijke sportdienst helpt ons logistiek door er voor te zorgen dat ons materiaal in juiste zalen geraakt tegen maandag 06/10/2014. Wij zijn dan ook uitermate blij dat deze verenigingen, school en sportdienst ons uit de nood helpen. ‘

Zie ook onze eerder gepubliceerde artikels:
01/10/2014 – stand van zaken Wildersportcomplex
25/09/2014 – sporthal Wilderspor​tcomplex tijdelijk gesloten om veiligheidsredenen.

%d bloggers liken dit: