2014-07-15-zomer-bob-campagne_2014RUISBROEK: – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw doet mee aan de zomer BOB campagne. Op verschillende dagen en uren houden ze korte alcoholcontroles in de gemeente.

– Maandag 14 juli hielden ze een alcoholcontrole in de Fabriekstraat tussen 15u30 en 16u15.
Er werden 13 voertuigen gecontroleerd en alle bestuurders bliezen “negatief”.

– Vandaag, dinsdag 15 juli was er in de namiddag een alcohol- en papierencontrole op de Bergensesteenweg. Hiervan zijn de resultaten nog niet gekend.

Zomer BOB campagne
De Zomer BOB campagne mikt vooral op mannen tussen 40 en 55 jaar omdat zij de grootste groep vertegenwoordigen van positief geteste bestuurders tijdens de controles. Ze moeten begrijpen dat rijden en drinken niet grappig is!

Voor deze campagne heeft het BIVV beslist om te werken met sympathieke bekendheden die bij het Bob-concept passen. Het grote publiek identificeert zich graag met bekende personen. Hun aanwezigheid op de affiches en in de radiospots zal zeker de aandacht trekken en de boodschap versterken!
http://ikbob.be/nl/campagne/zomercampagne-2014

%d