2014-09-05-affiche-ezelsoor-boekenkaftdagSINT-PIETERS-LEEUW: – Noteer nu reeds in uw agenda: vrijdag 5 september 2014 GRATIS boekenkaftdag voor families met kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar van 15u30 tot 19u30 in Zonnig Leven.
En dit jaar komt Markske mee boeken kaften!

Ik kaft/jij kaft/wij kaften
Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je graag op weg om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Alle hulp van je familie is meer dan welkom, het is ten slotte de bedoeling dat je/jullie ZELF kaft(en). Scharen en plakband zijn beschikbaar.

Gratis
We stellen GRATIS vellen kaftpapier* en etiketten* beschikbaar. Goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. Aan de ingang ontvang je een reuzenetiket, in ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk schoolplichtig kind max. vijf vellen kaftpapier, één blanco vel kaftpapier en twaalf etiketten. *Tot uitputting voorraad.

Illustratoren maken jouw gekafte boek uniek
Lokaal talent voorziet de cover van je boek of schrift van een fijne tekening. Jouw saaiste boek of schrift wordt uniek!

Creatieve workshops*
Creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen: je eigen gekaft schrift en etiket versieren, een bladwijzer maken…
*Tot uitputting voorraad

Vrijetijdsmarkt
Op de vrijetijdsmarkt kunnen gezinnen kennis maken met het vrijetijdsaanbod en de mogelijkheden om Nederlands te leren.

Randanimatie
Wie even genoeg heeft van al dat kaften, vindt afleiding met onze randanimatie.

Gezocht: vrijwillige kafters
Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters… die vrijwillig willen meekaften.
Meld je bij jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be

Ezelsoor is een project van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaanderen. Ezelsoor is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Leeuwse verenigingen en partners.

%d