SINT-PIETERS-LEEUW: – Nu al kijkt men in het Pajottenland & de Zennevallei gretig uit naar het nieuwe televisieseizoen. Dan komt namelijk de nieuwe VTM-reeks “Amateurs” op de buis.
Vorige zomer vonden in heel de streek opnames plaats en talrijke Pajotten kregen een rol als figurant. Aan deze prestigereeks is ook een sterk toeristisch luik verbonden dat gerealiseerd wordt door Medialaan NV en Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW.
Om dit toeristisch luik optimaal uit te werken brengt Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW alle actoren uit het toeristische werkveld samen in een werkgroep “Amateurs”.

De startvergadering vond vanochtend plaats in het Kasteel Coloma te Sint-Pieters-Leeuw.
2014-05-22-Toeristisc​he-werkgroep-Amateurs
Voorzitter Marleen De Kegel: “Het succes van het toeristisch luik is te danken aan de samenwerking tussen gemeenten, attracties, horeca, logiesverstrekkers en onze partners Regionaal Landschap, Pajottenland+, Penzine, Kanaaltochten Vlaams-Brabant, de streekgidsen en de provincie Vlaams-Brabant. Wij willen sterk inzetten op de beleving van het Pajottenlandgevoel, ons erfgoed, onze streekproducten en het grootste wandelnetwerk van Vlaanderen. Ik hoop op een vruchtbare samenwerking met iedereen zodat dit een succesverhaal met nog vele afleveringen zal worden.”

De VTM-reeks “Amateurs” is een cruciale factor in het strategisch meerjarenplan dat Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW heeft ontwikkeld voor de regio. De reeks moet de streek voor eens en voor altijd stevig op de kaart zetten als een toeristische regio die een bezoek meer dan waard is. Daarnaast is de werkgroep “Amateurs” meteen ook de start van de middenveldwerking die Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW wil opstarten om de toeristische promotie van de streek optimaal te kunnen ondersteunen.

%d bloggers liken dit: