DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW / BEERSEL: – De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw kreeg melding van hun collega’s uit Beersel dat er  er op het grondgebied van de politiezone Beersel opnieuw een melding van valse politieagenten was.

De verdachten maakten gebruik van een valse politiekaart.
Beide personen waren in het blauw gekleed. Er was één grote manspersoon bij betrokken, geen bril en geen baard. De tweede verdachte was iets kleiner, had langer haar en droeg een bril. Beide verdachten spraken Frans zonder accent. Gelieve waakzaam te zijn en verdachte toestanden onmiddellijk door te geven.

PREVENTIETIPS:

  • Bewaar het telefoonnummer van de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw ,02 371 22 28,  vlakbij uw telefoon. Indien iemand bij u aanbelt en beweert van de politie te zijn, bel dan naar de politie en vraag of de naam die de agent in kwestie opgeeft, wel degelijk bestaat en of deze agent dienst heeft.
  • Bel in geen geval naar het telefoonnummer dat de agent u geeft. Dit kan het nummer van een kompaan zijn.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

%d bloggers liken dit: