2023-12-30-affiche-bevraging-mantelzorgersSINT-PIETERS-LEEUW: – Ben je een mantelzorger en wil je de gemeente helpen om de mantelzorgcafés en praatcafés dementie beter af te stemmen op je noden?
Vul dan voor 31 december 2023 de enquête in – klik hier.
Vul je liever een papieren enquête in? Je kan deze ophalen en terug inleveren in de Leeuwse lokale dienstencentra.

Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw wenst mantelzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast de financiële tegemoetkoming (de Leeuwse Zorgpremie), organiseren ze sinds enkele jaren ook mantelzorgcafés en praatcafés dementie.

Om de ondersteuning van mantelzorgers beter af te stemmen op jouw noden en behoeften, willen ze mantelzorgers vragen om de vragenlijst in te vullen. Aan de hand van jouw antwoorden kan de gemeente dan aanpassingen doorvoeren om de aard, kwaliteit en toegankelijkheid beter af te stemmen op jouw wensen.

%d