ZUUN: – Voor ’t Ruilhuisje, de ruilwinkel van Huis van het Kind, is de gemeente op zoek naar enkele gemotiveerde vrijwilligers die de klanten onthalen in de winkel, het ruilsysteem uitleggen, de ingebrachte kledij nakijken, de winkel opruimen en de klanten begeleiden bij hun aankopen en die ook registreren.

Je komt tijdens het werk in contact met verschillende mensen en werkt samen met toffe collega-vrijwilligers! Daarenboven ben je ook verzekerd en organiseert de gemeente 2 keer per jaar een fijn waarderingsmoment voor haar vrijwilligers.
Wanneer?
1 keer per week of 1 keer om de twee weken op maandag van 14 tot 17 uur of op donderdag van 9 tot 12 uur. Of een keer per maand op maandagavond van 16 tot 19 uur.
Goesting om erin te vliegen?
Neem contact op met Huis van het Kind (Arthur Quintusstraat 20) via huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be of 0497 51 68 66.

Meer weten over ‘t Ruilhuisje – klik hier

%d