RUISBROEK: – De padelterreinen achter sporthal AJ Braillard zijn sinds enkele maanden open. Door het slechte weer werd de officiële opening toen afgelast. Maar vandaag wilden Nicolas en Mathieu Hulsmans en Sean De Koster hun 2de project in Leeuw als Leeuwse Padelclub toch vieren met een demo wedstrijd, barbecue en afterparty.

Naast 2 dubbele padelterreinen op deze locatie kan je er ook spelen op een single padelterrein. Een single padelterrein is een veld waar je 1 vs 1 kan padellen met dezelfde regels maar op een kleiner veldje. Ideaal voor een training, voor met de kinderen of wanneer je je vaste speelpartner zelf eens wilt uitdagen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Mathieu en Sean: “We zijn zeer blij met deze 2de site omdat het een perfecte aanvulling is op Wildersport waar we 4 overdekte terreinen hebben. En hier in Ruisbroek bieden we 2 outdoor terreinen en een enkel terrein dat in de regio uniek is. Dat merken we ook want het enkel terrein is vaak verhuurd aan koppels, of met kinderen. Het is het meest bezette terrein.

Naar de toekomst toe willen we blijven innoveren. Dus altijd de best mogelijke terreinen voorzien voor onze spelers. Dus momenteel zijn ze nog vrij nieuw, dus perfect bespeelbaar maar naar de toekomst toe zullen we als de matten na verloop van tijd van mindere kwaliteit worden dan zijn we de eerste om te zeggen daar moeten we iets aan doen om de kwaliteit van het spel te behouden.

Dit jaar hebben qua sportieve evenementjes de stages voor kinderen super goed gewerkt. We kregen daar veel positief commentaar op. Dus naar de toekomst toe willen we er nog meer organiseren.
Ook ons lessen aanbod blijft wat het is dus ook daar blijven we op inzetten. Zodat nieuwe mensen ook echt hun eerste stappen kunnen zetten in de padel sport. Ook aan interclubs zullen we als Leeuwse Padelclub blijven deelnemen.

Leden kunnen zowel in Zuun als in Ruisbroek spelen. Meer info: www.leeuwsepadelclub.be

%d bloggers liken dit: