VLEZENBEEK: – Iedereen is van harte welkom op zaterdag 2 september 2023 van 17 tot 21 uur en zondag 3 september 2023 van 11 tot 15 uur in de schuur van Bart Keymolen. voor het 4de Mosselfestijn van KLJ en LG Vlezenbeek. Naast heerlijke verse mosseltjes, is er ook vol-au-vent te verkrijgen.

De containerlokalen van de KLJ van Vlezenbeek waren erg verouderd en in slechte staat. Samen met het gemeentebestuur zette de KLJ van Vlezenbeek dan ook haar schouders onder een nieuwbouwproject in de pastorietuin. De gemeente zal de lokalen bouwen en afstemmen op de hedendaagse veiligheidsvoorschriften en behoeften. De KLJ zelf zal de invulling voor haar rekening nemen zoals onder meer de keuken en het meubilair.
De werken voor de nieuwe jeugdlokalen zijn deze maand gestart en zouden een jaar in beslag nemen. Als alles goed gaat kunnen de nieuwe lokale in gebruik genomen worden in september 2024.

Ook dit jaar wil de Landelijke Gilde van Vlezenbeek haar steentje bijdragen voor de jeugd van Vlezenbeek. Want ook al zijn de werken gestart en bouwt men momenteel volop aan de nieuwe lokalen, de KLJ zal zelf instaan voor de inrichting van de lokalen en de keuken.
Daarom slaan beide verenigingen opnieuw de handen in mekaar met de organisatie van een vierde mosselfestijn en zal de opbrengst mede ten voordele van de KLJ Vlezenbeek zijn.

Voor de kleinsten onder ons zal er ook een springkasteel aanwezig zijn.

%d bloggers liken dit: