VLEZENBEEK: – Vandaag werden de oude, afgeleefde, KLJ container lokalen afgebroken.

Vanaf 2013 gebruikte de KLJ jeugdbeweging de afgedankte containers die de parochie gebruikte om voorlopig de kleuters te huisvesten tijdens de bouw van de nieuwe kleuterschool in Vlezenbeek maar ook die containers zijn na tien jaar aan vervanging toe. Vandaag werden de oude containers verwijderd. Vanaf volgende week wordt met de de funderingen van de nieuwbouw van de nieuwe KLJ lokalen begonnen.

De KLJ-werking zal ook tijdens de bouwfase verder lopen. Ze zullen afspreken aan de kerk van Vlezenbeek en de activiteiten zullen doorgaan op de speelplaats van de Ave Maria Basisschool, op grasvelden en weides in de buurt en op andere sites van de gemeente zoals Zonnig Leven.

Voor de uitvoering van de werken is een termijn van 200 werkdagen vooropgesteld.
Doelstelling is dat KLJ haar werkjaar 2024-2025 na het kamp in 2024 kan opstarten in de nieuwe lokalen.

%d bloggers liken dit: