SINT-PIETERS-LEEUW: – Een wisselvallige dag met regenbuien,…  Maar de 21ste stoepmarkt tvv van de ziekenhuisclowns kon op haar trouw publiek rekenen. Deze kwamen vooral kijken naar de lokale verenigingen die optraden op het podium.

De standjes van de stoepmarkt leden onder de regenbuien. Maar het publiek bleef voor de optredens van: De Madammen van Ipanema, Djembé slagroom tegen verzuring, Dance O’mania, Muziekvereniging De Ware Eendracht, Riverboots Country met Enerj’ Ane en afgesloten werd er door Kris Baert en Isodoor De Wilde.
De kinderen genoten van het springkasteel, eendjes vangen, schminken,…
De opbrengst van alle drankjes en hapjes gaan integraal naar de ziekenhuisclowns.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Noteer nu reeds dat de 22ste stoepmarkt plaats heeft op 25 augustus 2024.

%d bloggers liken dit: