RUISBROEK: – Vanmiddag steeg de spanning in het wooncentra van vzw De Poel in Ruisbroek, want 5 spelers van RSC Anderlecht kwamen op bezoek.
De spelers Ivan Obradovic, Uros Spajic, Lukasz Teodorczyk, Pieter Gerkens en Sven Kums namen ruim de tijd om kennis te maken met vzw De Poel en zijn gasten.
2017-12-15-RSCA-bezoekt-vzw-de-Poel (47)
Er zal in De Poel nog weken nagepraat worden over dit bezoek. De bewoners zorgden voor een warm onthaal van de spelers en gaven uitleg over wie en wat ze zijn. De Anderlecht spelers waren ook enorm onder de indruk toen ze vernamen dat leden van de Poel zo maar even 20 medailles verzameld hadden tijdens de Special Olympics!
De spelers zorgden er dan weer voor dat iedereen een handtekening kreeg en met hen op de foto kon en kregen als toemaatje een paarse RSCA kerstmuts cadeau.
De gasten zongen ook nog enkele gekende RSCA voetballiedjes en brachten reeds een kampioenenlied want ze zijn er rotsvast van overtuigd dat Anderlecht zondag wint van Brugge en ook dit seizoen kampioen wordt.
Na nog enkele groepsfoto’s kreeg iedereen nog een high five of hand en vertrokken de spelers om zich verder voor te bereiden op hun topper van dit weekend.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Pieter Gerkens: ” Het is super om te zien hoe gelukkig deze mensen zijn met de weinig moeite die wij ervoor moeten doen. Ik ben heel blij dat ik hier vandaag mag zijn.

Sven Kums:”Ik vind het een super leuk initiatief, ik vind het goed dat we dat doen en dat we als club betrokken zijn dus ik vind dat een leuk initiatief.

vzw De Poel – Centrum Persoonsgerichte Ondersteuning voor Volwassenen met een Beperking.

De Poel is een sociaal bewogen, professionele, persoons- en welzijnsgerichte onderneming voor volwassenen met een mentale beperking. Zij kunnen bij hen terecht voor zowel dagondersteuning als woonondersteuning op volgende locaties: Schepdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius Rode (dagcentra) en in Ternat en in Ruisbroek (wooncentra). Ze zijn door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) vergund als zorgaanbieder.
Meer info: www.vzwdepoel.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder