2016-09-06-lindemans-lambic-tourVLEZENBEEK / BRUSSEL: – Op 18 september 2016 organiseert Lindemans de eerste Lambic Tour, een gratis fietstocht tussen hartje Brussel en de brouwerij in Vlezenbeek. Het stoempen op de pedalen wordt beloond met 2 frisse degustaties!

Tijd om je stalen ros nog eens boven te halen en de benen los te gooien in de Brusselse regio! Doe mee met de Lindemans Lambic Tour op autoloze zondag 18 september 2016.
In onze hoofdstad kan je de sierlijke art nouveau architectuur bewonderen, en in het Pajottenland snuif je dan weer de wilde gisten op die ons lambiekbier zijn typische smaak geven! Ontdek aan de brouwerij alles over de magie van de lambiek (en ja, je mag ook eens proeven

2011-05-01-Toer-De-Geuze_Lindemans-Vlezenbeek_01Lindemans stippelde een fietsroute uit tussen hartje Brussel en de brouwerij in het Pajottenland. De koele wind in je rug? Die neemt niet alleen jou, maar ook ontzettend kleine deeltjes mee die het lambiekbier zijn typische smaak geven.

Het stoempen op de pedalen wordt beloond met 2 frisse degustaties aan de brouwerij, waar onze brouwmeesters je alle geheimen van de lambiek zullen toevertrouwen.

– Route van 40 km
– Vertrek van 9u30 tot 14u van het Koningsplein (1000 Brussel) of van de Lindemans brouwerij (Lenniksebaan 1 479, 1602 Vlezenbeek)
– Pijltjes langs de route, papieren plan en digitale tracker
– Tussenstops om uit te rusten
– Kies zelf op welk punt je start en in welke richting je wil fietsen (van of naar de brouwerij)
– Bezoek de brouwerij tussen 9 uur en 15 uur
– 2 gratis degustaties en kleine attentie ter plaatse voor iedereen die op voorhand ingeschreven is
– Kom af met je vereniging en maak ter plaatse kans op een vat! (vanaf 4 personen)
Inschrijven via: www.lindemanslambictour.be

1 comment

  1. Mooi initiatief maar wat laat gecommuniceerd. De Vlaamse werkgroep De Vrede fiets al langer op de autoluwe dag maar deze keer gaat het in en om Lier met 20 deelnemers.
    Volgend jaar misschien ?
    Gust

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: