2016-09-22-affiche-budgetterenSINT-PIETERS-LEEUW: – Viva-SVV Brabant, een eigentijdse vrouwenorganisatie die optreedt als belangenverdediger en elk jaar een gevarieerd activiteitenaanbod uitwerkt om de pijlers: gezin, gezondheid en gelijkheid. Zij willen nu een opleiding opstarten in Sint-Pieters-Leeuw. Ze beginnen alvast met een informatieve vorming genaamd ‘Budgetteren kan je leren’ op donderdag 22 september om 19u30. Zowel geïnteresseerden als enthousiastelingen zijn van harte welkom!

Sparen wil iedereen, maar wordt met de verdwijnende rente op spaarrekeningen niet gemakkelijker. Veel mensen krijgen het steeds moeilijker om meer te doen met minder en hebben het op het einde van de maand lastig om de touwtjes aan elkaar te knopen. Ben je dan helemaal aangewezen op je creativiteit of is er een manier waarop dit allemaal toch wat vlotter kan verlopen? Begrijp jij ook niet altijd even goed waar je centjes precies allemaal zo snel naartoe gaan? Tijdens de vorming ‘Budgetteren kan je leren’ vertrekken we vanuit praktijkvoorbeelden en gebruiken we een handig middeltje om je budget te visualiseren en beheren. Iedereen die interesse heeft is van harte welkom om mee tips uit te komen wisselen en te ontdekken hoe ook zij kunnen (be)sparen.

Deze activiteit kost €5 en gaat door in de zaal Jef Baeck, G. Gibbonstraat 6 in Sint-Pieters-Leeuw. Inschrijven kan via viva-svv@fsmb.be of 02/546 14 01

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: