SINT-PIETERS-LEEUW: – Directrice Hilde Van Onsem van basisschool Den Top heeft voor zich zelf beslist om vanaf volgend schooljaar haar carrière een nieuwe wending te geven.
2015-03-04-Hilde-Van-Onsem
Hilde Van Onsem: ‘ Enkele maanden geleden heb ik beslist dat het voorbije schooljaar mijn laatste schooljaar als directrice zou zijn.
Ik ben wel nog niet pensioen gerechtigd, maar ik heb sinds kort enkele kleinkinderen en ik voel de nood om wat meer tijd te hebben voor mijn gezin, familie,… Want directie in een school zijn slorpt wel heel veel tijd op.  Het is geen job van 9 tot 5. Ook tijdens de vakantie blijft die druk, en dat is niet negatief bedoeld maar je blijft wel bezig.
Het is allemaal heel boeiend geweest de voorbije 10 jaren. En dat was toen mijn vooropgesteld doel en nu voel ik ook dat het tijd is om die beslissing door te drukken en heb ik aan het bestuur gevraagd om vanaf 1 september voor vervanging te zorgen.
Wat de toekomst concreet brengt weet ik nog niet in detail. Er zijn  verschillende mogelijkheden, maar alleszins halftijds!
Halftijds directie zag ik niet zitten, dat gaat maar dat moet je liggen en in mijn geval vond ik voor mezelf dat dat moeilijk lag. Dat ik het halftijds niet zou kunnen loslaten,… Ik zou er dan toch nog steeds voltijds mee bezig zijn. Daarom heb ik beslist om dat niet te doen. Maar wat ik nu concreet ga doen moet nog uit de bus komen.’

1 comment

  1. Beste mevrouw, Dank u voor alles dat je voor Yoann, Aurélie en Eléonore gedaan hebt. Veel plezier verder!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: