SINT-PIETERS-LEEUW: – Voor het vierde jaar op rij nodigde de bibliotheek haar vrijwilligers uit voor een brunch.
2015-07-01-bib-dankt-vrijwilligers-01 2015-07-01-bib-dankt-vrijwilligers-02
Bibliothecaris Katja Grammens en schepen voor Bibliotheek, Gunther Coppens:”Vrijwilligers betekenen veel voor onze bibliotheek. Het is vooral dankzij hen dat wij onze dienstverlening verder verbeteren en uitbreiden. Wij realiseerden ondertussen een ‘Bibliotheek aan huis’, een ‘Leeskring voor Anderstaligen’, de ‘Kinder- en Jeugdjury’, extra voorleesmomenten en zo veel meer.
Elke dinsdagvoormiddag komen onze vrijwilligers bij mekaar om boeken te kaften en daar is het gezelligheid troef. Hier zijn trouwens ook anderstaligen welkom. Zij kaften boeken en praten ondertussen Nederlands met de andere vrijwilligers, toch een fijne samenwerking!

%d bloggers liken dit: