SINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 28 maart kwamen 51 jongeren samen ter voorbereiding van de speelpleinwerking zomer 2015. Het was een eerste kennismakingsmoment voor de nieuwe animatoren en een gezellig weerzien voor diegenen die er reeds eerder bij waren.
2015-03-28-voorbereidingsdag_speelplein_Sint-Pieters-Leeuw_20
Zonnig Leven werd overspoeld door animatorsoldaten, allemaal met één doel; slagen in de testen en de speelpleintroepen vervoegen.
De animatoren werden in stijl ontvangen door de generaal en luitenant-generaal. Ze werden onderworpen aan een medische proef, kregen de soldatenpas aangeleerd, liepen dril, moesten het hindernissenparcours zien te overleven, zongen het volkslied uit volle borst mee, … Verder werd er uiteraard al gewerkt aan teambuilding, stonden er verschillende workshops en infosessies op het programma.
Iedereen slaagde met glans en de hoofdanimatoren staan nu al te popelen om er samen met hun animatoren weer kwalitatieve, knotsgekke, superplezante en megacoole speelpleinweken van de maken.

Bart Keymolen, schepen voor jeugd, kwam een kijkje nemen: ‘Het enthousiasme en de motivatie druipt er af! Het engagement dat je hier ziet, zorgt dat ik ervoor komende zomer alweer het volste vertrouwen in heb.

Deze diashow vereist JavaScript.


Wil jouw kind graag naar het speelplein komen? Deelnemen kan enkel mits online voorinschrijving via www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd. Wie niet over een computer beschikt kan terecht op de jeugddienst tijdens de openingsuren of na afspraak.
Inschrijven kan dit jaar opnieuw per dag. De tarieven bedragen 10€/dag voor kinderen gedomicilieerd in Sint-Pieters-Leeuw. Het tweede en volgende kind uit éénzelfde gezin dat gelijktijdig aanwezig is, betaalt 7,50€/dag. Wie school loopt in Sint-Pieters-Leeuw maar er niet gedomicilieerd is, betaalt 15€/dag.

%d bloggers liken dit: