RUISBROEK: – Door de voorspelde weersverwachting ging de eerste “speel-en sportnamiddag” binnen door in sporthal AJ Braillard.
Tot voor 2 jaar nam de gemeente deel aan de buitenspeeldag nu gooien ze het over een andere boeg. Dit jaar organiseren de sport- en jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw maar liefst vier speel-en sportnamiddagen op verschillende locaties in de gemeente
.
2015-04-01-buiten-spelen_08
Ondanks deze onvoorziene ‘ binnen’ speeldag genoten vele kinderen van de spelen, workshops en springkastelen die opgesteld stonden. En zo brachten ze hun woensdagnamiddag sportief door zonder TV en elektronische spelletjes.

Deze diashow vereist JavaScript.


Ook op 8, 22 en 29 april 2015 organiseren de sport- en jeugddienst nog een speel- en sportwoensdag (Buurtsport) telkens van 13 tot 16.30 uur. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich uitleven met youfopoull, drums alive, doelschieten,…
Kinderen blijven continu onder toezicht van een volwassene.
De gemeente voorziet telkens een ruime fietsparking zodat de auto kan thuisblijven.
Locaties & data:
– 8 april 2015: Wipweide (bij slecht weer GBS Den Top)
– 22 april 2015: Reysveld (bij slecht weer sporthal Wildersport)
– 29 april 2015: parking Merselborre (bij slecht weer CC De Merselborre)

%d bloggers liken dit: