SINT-PIETERS-LEEUW: – In navolging van het programma “Iedereen beroemd” dat afgelopen maandag het startschot gaf van “Iedereen Tegen Kanker” zal de Handelsvereniging, RinkRond Leeuw gedurende de ganse maand april bij al hun leden, handelaars een Rosse Leeuwpot plaatsen op de toonbank of aan de kassa.

Bedoeling is dat ook de handelaars hun centje gaan bijdragen in de strijd tegen kanker. Vier weken lang willen wij, leden van RinkRond Leeuw samen met onze klanten zoveel mogelijk ros geld inzamelen met onze Rosse Leeuwpotten. Ook rosse briefjes van 50 zijn steeds welkom :-)
SONY DSC
Bekijk hier het fragment: www.een.be/programmas/iedereen-beroemd/rospot-tegen-kanker

2015-04-02-frank-en-marcel-duimen
Frank Deboosere en Marcel Vanthilt

De handelsvereniging RinkRond Leeuw vond zijn ontstaan 2 jaar geleden en heeft heel wat doeleinden. Eén van die doeleinden is het handelsleven in en rond Sint-Pieters-Leeuw aantrekkelijk en gezellig maken voor handelaar en klant. Zo willen we een hechtere band laten ontstaan tussen de handelaar en de klant. Buiten het aanbieden van een product of service willen we aldus laten zien dat we ook een hart hebben voor onze klanten, onze omgeving en zeker voor onze gemeente. Een hart ter ondersteuning voor iedereen met die verschrikkelijke ziekte ” kanker”, voor iedereen die er al eens mee te maken heeft gehad en voor alle mensen uit hun naaste omgeving. Want kanker raakt ons allemaal, direct of indirect. Kanker is spijtig genoeg van deze tijd, dus hoog tijd om het te bestrijden.

Met deze actie hoopt RRL hun bijdrage te leveren in steun naar alles wat kanker betreft:
– middelen om kanker op te sporen en te voorkomen;
– kanker verder onderzoeken;
– behandeling van kanker;
– psychologische bijstand van patiënten en mensen uit hun omgeving;

%d bloggers liken dit: