2015-02-13-wegenwerken-Fabriekstraat-Ruisbroek
2015-02-12-omleiding-werkenRUISBROEK: – Op de Fabriekstraat en de Karel Gilsonstraat in Ruisbroek zijn er sinds vrijdag 06/02 voorbereidende werken aan de gang voor de latere heraanleg van beide straten. Het doorgaand verkeer komende van Lot is verboden, en in de andere richting is enkel plaatselijk verkeer toegestaan. De lokale politie stelde de voorbije dagen vast dat de tijdelijke verkeersmaatregelen niet nageleefd worden.

Commissaris Wannes Monteyne: ” Omrijden kan via de Brusselse Ring. Toch heeft de politie de laatste dagen moeten vaststellen dat een pak bestuurders de tijdelijke maatregelen niet naleven. De lokale politie heeft al meer dan 400 pv’s opgesteld voor bestuurders die het doorgangsverbod op de Fabriekstraat in Ruisbroek negeren.”

Meer info: www.synductis.be/100520_Synductis_brief_Ruisbroek_Karel_Gilsonstraat__Fabriekstraat

%d bloggers liken dit: