PAJOTTENLAND: – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei een eindejaarsdrink met erfgoedmarkt voor iedereen die enthousiast is voor erfgoed.
Vrijdag 5 december 2014 was tevens “De dag van de vrijwilliger” daarom bedankten de aanwezige erfgoedwerkers en politici alle vrijwilligers die zich tijdens het jaar inzetten voor erfgoed.

2014-12-05-eindejaarsdrink-erfgoedcel_04-bedankt-vrijwilligers
15 organisaties uit de hele regio Pajottenland en Zennevallei waren present op de erfgoedmarkt. Zo’n 160 erfgoedwerkers, politici, vrijwilligers en enthousiastelingen brachten een bezoekje.

Tijdens de toespraken werd er teruggeblikt naar de succesvolle projecten en samenwerkingen van de erfgoedcel uit het verleden zoals de mobiele expo rond WO I, erfgoeddag en het heemkringenoverleg. Erfgoedcelcoördinator Koen blikte ook vooruit op de nieuwe beleidsperiode die ingaat in 2015. Ondanks de besparingsmaatregels belooft de toekomst een voortzetting van het goede werk. De erfgoedcel blijft advies en ondersteuning verzorgen voor voor iedereen die dit nodig heeft.
2014-12-05-eindejaarsdrink-erfgoedcel_01 2014-12-05-eindejaarsdrink-erfgoedcel_02
Meer info: www.erfgoedcelpz.be

%d bloggers liken dit: