RUISBROEK: – Donderdagavond organiseerde de sportdienst Sint-Pieters-Leeuw ism The Outsourcerer een gratis  sporttakoverschrijdende vorming “Start2Teach” voor clubtrainers, clublesgevers in sporthal AJ Braillard.
2014-05-04-Start-to-teach_In-Ruisbroek_01
Trainers bij lokale clubs hebben vaak wel de sporttechnische ‘skills’ en kennis, maar weinig of geen ervaring met het lesgeven. Een trainersopleiding is vaak te tijd- of arbeidsintensief en daarom organiseerde de Leeuwse sportdienst een aangepaste vorming voor deze  lesgevers. Op een praktijkgerichte bijscholingsavond werden in 3 uurtjes de basisbeginselen van het lesgeven aangeleerd.
Hoe sta je voor een groep, hoe bouw je een les op, wat doe je als de kinderen niet luisteren of stil willen zijn, hoe zorg je voor een goede sportuitleg of demonstratie,…
2014-05-04-Start-to-teach_In-Ruisbroek_02 2014-05-04-Start-to-teach_In-Ruisbroek_03

%d bloggers liken dit: