SINT-PIETERS-LEEUW: – Vrouw & Maatschappij Sint-Pieters-Leeuw zamelde tweedehands speelgoed in en overhandigde dit vandaag aan het OCMW dat het de juiste bestemming geeft.
2014-12-05-sint_V_M
Honderden kinderharten kloppen dezer dagen weer sneller… Vol verwachting zetten de kinderen hun schoentje klaar voor de Sint. We staan er echter niet bij stil dat Sinterklaastijd voor vele mensen een verschrikkelijke tijd is omdat zij hun kinderen niet het speelgoed kunnen geven waar ze om vragen.” zegt Hilde van Impe, voorzitster van Vrouw & Maatschappij. ” Onze dames haalden de vorige weken een vracht niet meer gebruikt speelgoed op bij de inwoners van de gemeente. Hiermee kan de Sint heel wat kinderen uit minder bedeelde gezinnen van Sint-Pieters-Leeuw blij maken.” aldus Hilde Van Impe. Het speelgoed werd op 5 december overhandigd aan de Sint. Net op tijd om het de juiste bestemming te geven.

%d bloggers liken dit: