SINT-PIETERS-LEEUW: – Handelsvereniging RinkRond Leeuw organiseerde zaterdagavond in Laekelinde de eerste editie van “Business Meets Pleasure”.
2014-09-20-ringrondleeuw_01 2014-09-20-ringrondleeuw_02
Voorzitter RRL, Olivier Huygens: ‘ Doel is handelaars uit de omgeving Sint-Pieters-Leeuw, Ruisbroek, Vlezenbeek, Negenmanneke, Halle,… dichter bij elkaar te brengen op een informele manier, tijdens een gezellig onderonsje en tegelijkertijd de kans te bieden om elkaar beter te leren kennen en kennis en ideeën uit te wisselen. En zoals de Bourgondiër in ons doen wij dat graag met een heus buffet en de kans om een dansje te plaatsen.

Wij, als handelsvereniging maar ook als handelaars vinden het opportuun dat we aan de inwoners van Leeuw laten zien dat we er iedere dag voor hen staan. Door met elkaar in contact te komen wordt onze groep handelaars alleen maar sterker. En een sterke groep haalt goede resultaten. Win-win voor zowel de handelaar als de koper, maar ook voor de gemeente! Hoe meer toestroming naar onze handelszaken hoe meer uw zaak kans maakt om in het oog te springen‘.
2014-09-20-ringrondleeuw_03 2014-09-20-ringrondleeuw_04
Olivier Huygens:’We moeten de gemeente bruisend houden. En dat kan. Niet alleen door binnen ons eigen bedrijf inventief te zijn maar ook inventief naar buiten toe.En voor dit laatste is communicatie van zeer groot belang.
Netwerken noemt men dat. Wij moeten met elkaar in contact komen, met elkaar praten en op elkaar afgestemd zijn. Nu dat gebeurt min of meer, hier en daar maar toch. We weten wel dat firma x in SPL bestaat, maar wat doen ze juist, wat zijn hun visies en zeer belangrijk wie zijn de personen achter die firma.
Persoonlijk iemand kennen brengt alleen maar voordelen met zich mee.
Misschien kan de zaakvoerder van firma x me wel helpen in mijn zoektocht naar iets inventief om mijn probleem op te lossen of om mijn firma wat te doen opleven of mijn zoektocht naar meer klanten.
En misschien kan ik hem dan wel helpen door hem mijn diensten aan te bieden. Win-Win langs beide kanten dus.

Meer info over de handelsvereniging : www.rinkrondleeuw.be

%d bloggers liken dit: