ZUUN: – Zondagnamiddag organiseerde het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw een opendeurdag in het lokaal dienstencentrum Meander en woonzorgcentrum Zilverlinde. Het thema van de opendeurdag was de herdenking van de Eerste Wereldoorlog 14-18.
2014-09-21-opendeur_Meander-Zilverlinde_12
Wie toekwam aan Zilverlinde werd meteen ondergedompeld in een tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog. Poppen met de oude legeruniformen, heel wat gebruiksvoorwerpen en infoborden met foto’s stonden opgesteld in de inkom.

Men kreeg er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen in het woonzorgcentrum Zilverlinde terwijl men in de cafetaria kon genieten van Varken aan ‘t spit.
Zangclub ‘De derde versnelling’ van het lokaal dienstencentrum Meander gaf een gesmaakt optreden weg evenals de Live-muziek van The Real Music Band.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: