SINT-PIETERS-LEEUW: – Wie de voorbije weken langs het Bell Tours-depot aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw reed, heeft ongetwijfeld gemerkt dat er heel wat beweging was in en rond het depot. De Britse busmaatschappij megabus.com (deel van de multinational Stagecoach) koos immers het BELL TOURS-depot uit als uitvalsbasis voor de uitbouw van haar activiteiten op het vaste land. (Zie ons artikel van 17/09/2014).
Bell Tours is dus zeker niet overgenomen of heeft zelf ook geen overname gedaan.
Bell Tours stelt op haar site in Sint-Pieters-Leeuw kantoren en depot ter beschikking van Megabus en zal ook instaan voor het onderhoud van hun autocarvloot.

2014-09-18-Bell-Tours
Beide bedrijven behouden afzonderlijk hun eigen exploitatie, aanbod en marketpositionering. Bell Tours blijft dus dé partner in Pajottenland & Zennevallei met een ruim aanbod aan daguitstappen, meerdaagse reizen en trips naar evenementen. Samen met het comfort en de kwaliteit van de autocars blijft ook het aanbod onveranderd.

Henri Rammant: ‘Meer zelfs, er wordt voortdurend geïnvesteerd in de vernieuwing en uitbreiding van het aanbod èn de vloot. Zo sloot Bell Tours een samenwerking met Geo-Holidays het naburige Lot, organisator van skireizen Chatel & Val Thorens, zomerreizen Spanje, Slovenie, Kroatie,….
Dat een internationale groep als Stagecoach kiest voor Bell Tours zien we vooral als een bevestiging van de kwaliteit , comfort en veiligheid die we gedurende meer dan 60 jaar bieden aan ons trouw cliënteel. Bell Tours is nog steeds een familiebedrijf dat gerund wordt door de 2de en 3de generatie.
Onze trouwe klanten kunnen dus op hun twee oren slapen, Bell Tours is en blijft dé referentie voor autocarreizen in de streek. ‘

Bell Tours heeft een vloot van 11 touringcars en in de nabije toekomst komt een nieuwe bus, van de Belgische busbouwer Van Hool, de vloot versterken. Verder zal er  een milieuaanvraag ingediend worden om de parking uit te breiden. Men denkt er ook aan om  de was- en tankplaats te vernieuwen.

Meer info op www.belltours.be

%d bloggers liken dit: