VLEZENBEEK: – Het kleuterproject ‘Iedereen Rode Duivel’, dat de Voetbalfederatie Vlaanderen vorig schooljaar in juni organiseerde, was een schot in de roos voor de kleuterschool Ave-Mariabasisschool!
Kurt Van Diest kwam vandaag namens Voetbalfederatie Vlaanderen een cheque overhandigen van 400 euro om voetbalmateriaal aan te schaffen!

2014-09-18-ave-maria-wint-cheque-02
Dubbelklik op de groepsfoto om hem in groot formaat te bekijken!

De opdracht vorig schooljaar was: Toon aan de hand van foto’s of een videofilmpje dat je kleuterschool helemaal ‘Rode Duivel’ is en dit ter gelegenheid van de wereldbeker voetbal.
Kurt Van Diest:’ In Vlaanderen hebben 250 scholen zich ingeschreven voor de wedstrijd waarvan er honderd weerhouden werden. Per provincie werden 3 scholen beloond en kleuterschool Ave-Mariabasisschool is één van de gelukkigen met hun ingediend filmpje.

De kleuters waren vandaag nog eens helemaal in Rode Duivels sfeer om de prijs in ontvangst te nemen.
En natuurlijk werd het WK dansje nog eens opgevoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.


Je kan de winnende inzending bekijken via onderstaande Youtube-film

Directrice, Valentine Decorte: ‘We zijn zeer blij met de cheque en de juffen hebben beslist om er 2 degelijke voetbalgoaltjes mee te kopen. We hebben hier vandaag bij de overhandiging ook de leerlingen van het eerste leerjaar uitgenodigd want vorig schooljaar zaten ze nog in de kleuterklas en hebben zij ook
meegewerkt aan dit project. Eens de goalen er zijn zullen ze zeker ook nog een keer mogen komen spelen hier in de kleuterschool’
.

3 comments

 1. Beste Valentine, juffen en vooral kindjes,

  HEEL HARTELIJK PROFICIAT MET DE BEHAALDE PRIJS. FILMPJE IS MOOI EN LEUK OM NAAR TE KIJKEN. DOE ZO VERDER.

  TANTE CHRIS EN OOM WERNER UIT TORHOUT

 2. valentine proficiat met de voetbalprijs

  vele groeten van oom marc

  Ik kreeg een berichtje van je pa

 3. Dikke proficiat aan de ganse school , mooi filmpje van een school waar prachtig werk wordt geleverd !!! grtjs familie Migneau – Moreeuw.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: