DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW: – Vorige nacht omstreeks 03 u werd de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw door een buurtbewoner verwittigd van een verdacht voertuig hetwelk rondreed in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw.
De mobiele ploeg trof het voertuig zonder passagier aan in de Victor Milairestraat. Na enige tijd werd één verdachte uit het Brusselse aangetroffen dewelke zich naar dit voertuig begaf .In de kofferruimte werden gestolen goederen van een zopas gepleegde diefstal uit tuinhuis in dezelfde straat aangetroffen.

Na verhoor van de gearresteerde en verder onderzoek werd in de loop van de voormiddag de eigenaar van het voertuig ,een meerderjarige manspersoon uit de wijk Negenmanneke, eveneens gearresteerd en meegenomen naar het commissariaat.
De beide meerderjarige manspersonen worden heden ter beschikking van het parket Halle-Vilvoorde gesteld.
De regio wordt de laatste maanden geteisterd door diverse diefstallen in tuinhuisjes. De lokale recherche onderzoekt linken met eerder gepleegde feiten.

1 comment

  1. Bravo de polite van spl hebben weer mooi werk geleverd proficiat doe zo verder

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: