2014-08-12-flyer_aankondiging-ste-dansshow-gympie_2015SINT-PIETERS-LEEUW: – VZW Gympie pakt uit met een heuse dansshow. Deze turn- en dansvereniging uit Sint-Pieters-Leeuw is al 21 jaar actief. De danstrainers organiseren voor het 5de jaar op rij een dansstage tijdens de zomermaanden. Maar dit, noch hun jaarlijks Lentefeest in Sporthal Braillard in Ruisbroek kon hen dit jaar temmen. Zo kwamen ze tot het idee om de turnmatten even in te ruilen voor de planken van G.C. de Zandloper te Wemmel.
Hun allereerste dansshow kreeg de naam ‘High Definition’ en heeft plaats op zaterdag 28 maart 2015 om 20u. De ticketverkoop start begin september via e-mail: margotvos@hotmail.com. Het zijn allemaal genummerde tribuneplaatsen aan €10. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt
.

Christine De Paepe: ‘Het belooft een geweldig spektakel te worden. Originaliteit en entertainment zullen troef zijn gedurende deze 2 uur durende show. Het publiek zal ongetwijfeld verbluft zijn door de mooie choreografieën, de knappe lichtshow, de projecties, de prachtige kostuums en uiteraard door de +/- 80 dansers die jong en oud een onvergetelijke avond zullen bezorgen. Iedere choreograaf heeft zijn specialiteit en dit vertaalt zich dan ook in een zeer gevarieerde show met een mix van verschillende stijlen: Hip Hop, Ballet, Jazz, Hedendaags, Trance, Bollywood, Ragga, Country, Cabaret...’

De choreografen en de dansers kijken uit naar een leerrijk dansjaar met een goed gevuld repetitieprogramma. Daarenboven hopen ze op talrijke nieuwe leden die eveneens staan te popelen om de Zandloper in vuur en vlam te zetten. Iedereen (j/m, m/v) is van harte welkom in de lessen:

Jazz 1 initiatie (4+) – Jazz 1 beginners (6+) – Jazz 1 gevorderden (8+) – Jazz 2 (10+) – Jazz 3 (14+) – Klassiek Ballet (8+) – Hip Hop beginners (10+) – Dans Volwassenen (allerlei stijlen). Tevens is er de mogelijkheid om, aan de hand van een auditie, de wedstrijdgroep te vervoegen.

Het enthousiaste trainersteam bestaat uit: Sandy Neuteleers, Evy Neuteleers, Charlotte Reynders, Margot Vos & Christine De Paepe

Meer info over de lessen en over Gympie’s ‘High Definition’ show is te vinden op www.gympie.be.

%d bloggers liken dit: