2013-03-28-shopping-Pajot_BergensesteenwegSINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw waarschuwt voor extra file op de Bergensesteenweg op dinsdag 17 juni 2014 door een groot Rode Duivels event op de parking van Shopping Pajot. De winkelketen Mediamarkt toont er de WK wedstrijd België – Algerije op groot scherm voor zo’n 1000 supporters.

Mededeling van de politie: ‘ Wegens een evenement met groot scherm op de parking van Media Markt Sint-Pieters-Leeuw vanaf 16:00 uur, verwachten wij extra verkeershinder op de Bergensesteenweg. Wij vragen u dan ook de omgeving te vermijden. Het doorgaand verkeer tussen Halle en Brussel kan zich beter wenden tot een alternatieve route via de R0 en de afritten Ruisbroek, Lot of Halle.
Onze diensten zullen aanwezig zijn en al het mogelijke doen om de hinder te beperken en de verkeersdoorstroming te vrijwaren.
Aan de bezoekers van het evenement vragen wij de richtlijnen van de parkingstewards op te volgen. De parking is gratis, maak hier dan ook gebruik van. Fout parkeren in de omgeving zal niet getolereerd worden. Het evenement is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer van De Lijn. Verschillende buslijnen stoppen vlak aan het evenement.’

Het evenement is enkel toegankelijk op voorinschrijving, deze plaatsen zijn reeds allemaal de deur uit. Het evenement is bijgevolg VOLZET.

%d bloggers liken dit: