2014-06-16-waterleeuwen_nieuwe-siteSINT-PIETERS-LEEUW: Vanaf vandaag kan je surfen naar de vernieuwde website van Zwemclub De Waterleeuwen via: www.waterleeuwen.be

Secretaris, Wim Moons:’ Met enige fierheid kondigen wij onze nieuwe website “www.waterleeuwen.be” aan. De lay-out en de navigatie zijn zodanig opgezet dat u op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kunt navigeren.
Vergeet je zeker niet onze 3-maandelijkse nieuwsbrief te lezen, op die manier blijf je steeds op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen onze organisatie.

Jaarlijks laat de zwemclub zowat tweehonderd vijftig kinderen tussen 4 en 12 jaar kennis maken met de zwemsport. In 1 sessie van telkens 9 maanden gaat het van watergewenning tot het aanleren van schoolslag, crawl en rugcrawl. Daarna kan hij of zij overstappen naar de zwemclub waar er de keuze bestaat uit pré competitie, competitie of recreatief zwemmen. De lessen gaan door op zaterdagmorgen tussen 9u en 11u15 in 3 groepen die elk 45 min les krijgen. (Je dient hiervoor in te schrijven op een wachtlijst).

%d bloggers liken dit: