DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW / RUISBROEK: – De lokale politie stelde de jongste weken een opvallend nieuwe crimineel fenomeen vast. Niet minder dan vier dames werden tussen de Fabriekstraat te Ruisbroek en omgeving van de kanaalzone met geweld beroofd van hun gouden of waardevolle halsketting.

Politie Leeuw: ‘In alle vier de gevallen is er sprake van twee jonge verdachten die met een smoes of korte aanspreking in de buurt van het slachtoffer geraken om dan met brute kracht de halsketting van de nek te rukken. De verdachten slaan vrij snel toe waardoor onze diensten slechts een heel summiere beschrijving van twee jonge manspersonen die normaal gebouwd zijn, kort donker haar hebben en donker gekleed zijn.
Als lokale politie hebben wij meer nodig om onderzoek naar dit nieuw fenomeen te kunnen ondernemen.

Misschien kan iemand die deze tekst leest onze diensten helpen en ons dat puzzelstukje bezorgen waardoor wij een halt aan deze vorm van criminaliteit kunnen toeroepen. Heb je iets gezien wat ons kan helpen, reageer dan op deze tekst.’

Alle nuttige inlichtingen kunnen gemeld worden op tel. 02 371 22 28 van de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw.
De politie vraagt elke verdachte handeling onmiddellijk te melden op bovenvermeld telefoonnummer of “101”.

%d bloggers liken dit: