DIEFSTAL-INBRAAKSINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag, omstreeks 14:00 uur, werd de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw in kennis gesteld van een poging tot wisseltruc bij een lokale handelaar.

Wij kregen voldoende gegevens inzake beschrijving van de kledij en het vluchtend voertuig, waardoor onze ploegen onmiddellijk konden gaan zoeken. Op iets meer dan 1 kilometer van de plaats der feiten, hebben wij het vluchtend voertuig opgemerkt. Wij zijn onmiddellijk overgegaan tot interceptie en drie daders werden in de boeien geslagen. Zij werden overgebracht ten burele en er werd contact opgenomen met het parket. Wij zijn ondertussen bezig met de nodige verhoren.

Wij benadrukken hier het belang van de alertheid van onze lokale handelaars. Het is dankzij hen dat dergelijke feiten op tijd konden worden vermeden.

Ziet u iets verdacht, bel onmiddellijk onze diensten en geef voldoende informatie door! Alle kleine details kunnen ons helpen om de daders van strafrechterlijke feiten te vatten en ter beschikking van justitie te stellen.’

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

%d bloggers liken dit: