100-jaar-groote-oorlog-2014-2018_logoSINT-PIETERS-LEEUW: –  De 100-jarige herdenking van de Goote Oorlog staat voor de deur. De gemeente Sint-Pieters-Leeuw wil dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan en is daarom volop bezig met de planning van een herdenkingsprogramma. Samen met een werkgroep bekijken ze de mogelijkheden en toetsen ze enkele voorstellen af.
Op Woensdag 6 november 2013 om 20.00 uur komt de werkgroep samen op het gemeentehuis.
Uiteraard zijn alle geïnteresseerden welkom op deze vergadering.
Heb je zelf memorablia of nuttige documenten, ken je verhalen die van grootouder op kleinkind zijn doorgegeven, wil je zelf iets organiseren of wil je meewerken aan een herdenkingsmoment? Kom dan zeker eens luisteren.

Meer info: Dienst Erfgoed, T 02 371 22 62 – toerisme@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: