Jong-VOKA_Zenne-Pajot_logoREGIO: – Vandaag stelde Voka Halle-Vilvoorde, samen met het bestuur van jonge lokale ondernemers, het nieuwe netwerkplatform ‘Jong Voka Zenne-Pajot’ voor. Dit nieuwe Voka netwerk voor jonge ondernemers in de regio Zennevallei – Pajottenland biedt een aantal wegwijzers voor de ondernemers van de toekomst.

Op initiatief van enkele jonge lokale ondernemers start Voka met Jong Voka Zenne-Pajot. Zo willen zij de talrijke young potentials uit die regio een kwalitatief en laagdrempelig netwerkplatform bieden waar ze tijdens informele netwerkmomenten in een ongedwongen sfeer samenkomen. Young potentials vinden er een klankbord van gelijkgestemden met eenzelfde ambitie en zin voor initiatief. Op die manier wil Jong Voka Zenne-Pajot jonge ondernemers alle groeikansen bieden die ze verdienen.

Jong Voka Zenne-Pajot richt zich op jonge zelfstandigen, vrije beroepers, ondernemers, young potentials en kaderleden die wonen of werken in de regio Zennevallei en Pajottenland.“We bieden vooral een aantal ‘wegwijzers’ voor ondernemers met toekomst. ‘Jong’, ‘fun’, ‘dynamisch’, ‘leren’ en ‘netwerking’ vormen de kern van deze ontspannen vorm van netwerking voor starters en young potentials”,aldus het bestuur.

 Jong Voka Zenne-Pajot is voor young potentials de snelweg naar interessante, nieuwe contacten. Dat maakt dit netwerkplatform uniek in de regio. Iedereen is er welkom, met als enige voorwaarde een maximum leeftijd van 40 jaar. Een team van dynamische ondernemers zet zijn schouders onder Jong Voka Zenne-Pajot en geven zo vorm aan netwerking voor jongeren, met een hoog fungehalte én met een regionale invulling.

De bestuursleden van Jong Voka Zenne-Pajot zijn: Philip Vandewalle (Volvo Sterckx & Sterckx Motors), Jeroen Vanderlinden (Thesorafisc), Gunther De Wilde (Mybusinessconcept.be), Jens Plantefève (Luckx), Grootvriendt (Vinea) en Kris Timmermans (Voka Halle-Vilvoorde).

%d bloggers liken dit: