agentschap-wegen-en-verkeerREGIO: –  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt de komende weken op verschillende locaties in de regio Halle en in het Pajottenland het wegdek van een aantal gewestwegen. De bestaande asfalt toplaag (bovenste laag) wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, voert de aannemer de werken grotendeels na de avondspits en ’s nachts (van 20u tot 6u) uit.

Timing onder voorbehoud van weersomstandighedenIn de lijst hieronder staat telkens de voorziene uitvoeringstermijn vermeld. Aangezien er niet geasfalteerd kan worden bij slecht weer, is het echter mogelijk dat de timing van de werken nog verschuift.
– Sint-Pieters-Leeuw: de Alsembergsesteenweg (N231) tussen het kruispunt van de Bergensesteenweg (N6) en dat van de Beerselsestraat (21-22 oktober)
– Halle: de Ninoofsesteenweg (N28) tussen het kruispunt van de Auguste Demaeghtlaan (N6) en dat van de Beertstraat (22-23-24 oktober)
– Vollezele – twee locaties: de Ninoofsesteenweg (N255) tussen De Zwaluw en de Okay-winkel en vanaf het kruispunt van de Steenstraat tot aan de grens met Oost-Vlaanderen (28-29 oktober)
Omleidingen Tijdens de werken (’s avonds en ’s nachts) blijven de gewestwegen in kwestie in hun geheel afgesloten. Er wordt signalisatie geplaatst om het verkeer zo efficiënt mogelijk om te leiden. Kort voor de start van de werken worden er vooraankondigingsborden geplaatst zodat frequente gebruikers op de hoogte zijn van de werken.

%d bloggers liken dit: