RUISBROEK: –  Op maandag 14 mei 2012 tijdens de dag en de afwezigheid van de bewoners werd er ingebroken in een woning in de Alfons Vandenboschstraat. De dader(s) vershaften zich toegang via het keldergat aan de zijkant van de woning.

Uit de woning werd een gsm en geld ontvreemd. De eigenaar stelde bij zijn thuiskomst vast dat de rolluiken die hij bij zijn vertrek had neergelaten omhooggetrokken werden.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

2 zigeunermeisjes aangetroffen in tuin woning


NEGENMANNEKE: – Maandagnamiddag 14/05/2012 omstreeks 15u00 kreeg de lokale politie melding van 2 zigeunertypes die rondliepen in de wijk Negenmanneke. Tijdens een zoekactie in de buurt werden 2 zigeunermeisjes aangetroffen in de tuin van een woning in de Tulpenstraat toen ze vermoedelijk via de achterzijde wilden inbreken.

De 2 minderjarigen waren niet in het bezit van identiteitspapieren en werden meegenomen naar het commissariaat. Het onderzoek van vingerafdrukken en botscan wees uit dat beiden gekend waren voor diverse feiten van diefstal en ook reeds in Sint-Pieters-Leeuw eerder werden opgepakt. Ze werden heden voorgeleid bij de jeugdrechter bij het parket te Brussel.

%d