Ruisbroek: – Sluikstorters hebben de voorbije dagen weer heel wat afval gedumpt in Ruisbroek.
 
Jean-louis Lanckmans laat weten dat  er afval ligt aan:

 • onze vijver naast een boom (plastic afval)
 •  ’t wit huizeken(machien)
 • de watertoren(zakken)

Ook op 21 maart 2012 werd reeds een groot sluikstort gevonden  aan de Beempt.

Bron & foto’s: Jean-louis Lanckmans

2 comments

 1. Bravo Jean Louis ! Er zijn dan toch nog echte Ruisbroekenaren die een hart hebben voor hun mooie dorp ! Hopelijk wacht Sint-Pieters-leeuw niet te lang om deze rommel op te ruimen . Toch raar dat er nooit iemand is die de sluikstorters hun nummerplaat kan opnemen !! Waarom eens geen camera plaatsen op de in en uitgangen naar deze verlaten plaatsen ?

 2. Waarom is de uitleg om deze nieuwssite te gebruiken in het engels ? Is er dan niemand die deze teksten kan of wil vertalen. Sint-Pieters-Leeuw zou er moeten op toe zien dat al de communicatie naar de gebruikers van deze specifieke site die voor de inwoners van Sint-Pieters-Leeuw bestemd is, in de officiële taal is van de gemeente. Is er dan geen schepen meer die specifiek daarmee belast is ?

  ********************************************

  Beste Josée,
  Deze onafhankjelijke nieuwssite wordt gemaakt door vrijwilligers en heeft niets met de gemeente te maken.
  Zoals je reeds gemerkt zult hebben staat er geen reclame op deze site en doen we dus alles met eigen ‘beperkte’ middelen.
  Mvg,
  De webmaster

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: