RSS

Pajottenland op Vijf TV in het programma een weekendje weg

29 Feb

PAJOTTENLAND / ZENNEVALLEI: – De reportagemakers van ‘Weekendje weg’ op Vijf TV besteden vanaf zondag 11 maart 2012, een week lang, een uitzending aan het Pajottenland en de Zennevallei.
Vanmorgen hadden er opnames plaats in het kasteel van Gaasbeek.

De Vijf TV crew van 'weekendje weg' met Els Thibau en gastspreker prinses carnaval Halle Connie Rompato

Misschien hebben jullie de voorbije weken Els Tibau al aan het werk gezien in het programma ‘Weekendje Weg op Vijf TV? Ze gaat op bezoek in een regio of stad en zoekt er leuke winkeladresjes en mooie plekjes om te bezoeken. Vanaf 11 maart is het Pajottenland en de Zennevallei aan de beurt.

Lien Standaert, Pajottenland+: ” Voor deze uitzending hebben vzw Pajottenland+ binnen het EFRO-project regional branding Pajottenland: streekidentiteit als economische hefboom voor plattelandsondernemers, toerisme Pajottenland en Zennevallei en toerisme Halle de handen in elkaar geslagen om zo tot een mooi aanbod te komen en onze regiotroeven in de kijker te zetten tijdens het programma ‘Weekendje weg’ van Vijf TV“.

Zo komen tijdens de uitzending oa. het 300km-lange wandelnetwerk, het Halse verkeersvrije winkelcentrum, kasteel van Gaasbeek, De Lambiek in Beersel evenals verscheidene winkels aan bod.

 

Presentatrice Els Tibau overnachte voor de opnames in het Hof van Petronilla in Gooik. We vroegen Els wat ze van de streek vond.

Els Tibau: ” We zijn hier nu twee dagen voor de opnames en de streek bevalt me enorm. De mooie landschappen met de overlappende weilanden, de schapen en boerenpaarden die daar reeds opstaan zijn voor een dierenliefhebber zoals ik enorm mooi. Ik heb een vriendin die aan de Kesterheide woont in Gooik en ja het is een paradijs hé. Ik kom zeker nog terug naar de streek.
Ik genoot ook van mijn bezoek aan het streekproductencentrum in Halle. Welke verscheidenheid aan producten die jullie streek heeft is enorm. Verder heb ik enkele leuke winkels ontdekt en de rest moet de kijker maar zien vanaf 11 maart op Vijf-TV

Meer info: http://www.vijftv.be/programma_weekendjewegmetvijftv.php

zondag 11 maart om 16u15 en 23u40
maandag 12 maart om 10u00, 13u35, 14u40
dinsdag 13 maart 10u05, 13u45, 14u50
woensdag 14 maart 09u55, 13u40, 14u45

 

 
Reacties staat uit voor Pajottenland op Vijf TV in het programma een weekendje weg

Geplaatst door op februari 29, 2012 in actualiteit, Beersel, Halle, nieuws, Pajottenland, pajottenland & zennevallei, regio, Sint-Pieters-Leeuw, Zennevallei

 

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: