PAJOTTENLAND / ZENNEVALLEI: – De erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei is in mei 2011 van start gegaan. De erfgoedcel zet in op een regionale erfgoedwerking voor 16 gemeenten uit de regio Pajottenland & Zennevallei waaronder Sint-Pieters-Leeuw. De erfgoedcel is op zoek naar een vrijwilliger om mee te werken aan de organisatie van Erfgoeddag.

De erfgoedcel P&Z is op zoek naar een vrijwilliger om mee te werken aan de organisatie van Erfgoeddag op zondag 22 april 2012. De erfgoedcel neemt de regionale communicatie en coördinatie van alle activiteiten in onze regio op zich en organiseert ook zelf een activiteit: een reuzenbijeenkomst.
Erfgoeddag is een jaarlijks evenement waarop in heel Vlaanderen ons culturele erfgoed in de kijker wordt gezet. Gemeenten, heemkringen, musea, archieven maar ook niet-erfgoedgerichte organisaties kunnen aan erfgoeddag participeren met een eigen activiteit. In 2012 staat Erfgoeddag in het thema van Helden en gaat door op zondag 22 april.

Takenpakket- Je werkt mee aan:

  • Organisatie en uitwerking van de reuzenbijeenkomst die de erfgoedcel ism vzw De rand in Linkebeek organiseert op Erfgoeddag
  • Contacten en overleg met reuzenverenigingen
  • Samenstellen van publicatie en kleine expo over reuzen algemeen en reuzen in onze regio
  • Communicatie van de activiteiten die in de gemeenten van onze regio georganiseerd worden: persbericht, folder, ludieke actie
  • Organisatie van een activiteit die de erfgoedactiviteiten in onze regio verbindt: bustour, wandeling, fietstocht,…

Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij Karen Van Buggenhout 0498/922844 karen.vanbuggenhout@dilbeek.be

%d bloggers liken dit: