SINT-PIETERS-LEEUW: – Redevco België gaat beginnen met de herontwikkeling van het 30.793 m2 grote retailpark aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw, op het terrein van de voormalige
Carrefour-hypermarkt.
Het complex, eigendom van Redevco, is een van de belangrijkste perifere retailparken in België.


De Carrefour-hypermarkt heeft in juli 2010 zijn deuren gesloten. Redevco gaat het hele complex renoveren en moderniseren, en heeft het complex al volledig verhuurd aan diverse nieuwe huurders zoals Concept Fashion, Mano, Hema, Fun, Veritas, Pearle, Cassis-Paprika, Avance, L&L, Zeb, Casa, Blokker en Euro Kitchen.

Lisette van der Ham ,Head of PR & Corporate Communications Redevco:
Bij Brico gaat de verkoop tijdens de verbouwing gewoon door in een tijdelijke winkel, maar de bestaande winkel wordt afgebroken en vervangen door een nieuwe. Ook MediaMarkt, McDonald’s en Auto 5 blijven open tijdens de renovatie. De belangrijkste trekpleister van het nieuwe complex wordt een 4.500 m2 grote Delhaize supermarkt.
Alle voor de verbouwing benodigde vergunningen zijn afgegeven.
Het retailpark krijgt een complete facelift naar een ontwerp van Architeam. De verhuur was in handen van Cushman & Wakefield. De totale investering in de heronwikkeling bedraagt circa 22 miljoen €, vermeerderd met de investeringen die de retailers zullen uitvoeren. Na de herontwikkeling zal het complex 310 jobs garanderen.”

De werkzaamheden zullen begin 2012 van start gaan, en de opening van het vernieuwde complex
staat gepland voor de herfst van 2013.

%d bloggers liken dit: